bed and breakfast

annuleringsverzekering afsluiten

Een annuleringsverzekering afsluiten

Een annuleringsverzekering sluit u af als u tegen annuleringskosten verzekerd wilt zijn.  
Het afsluiten van een annuleringsverzekering na het huren van een last minute bungalow in Nederland is minder aantrekkelijk.  Dit in verband met het last minute karakter van uw boeking en het geringe risico op annuleringskosten.

U kunt via A Vakanties een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten, een doorlopende annuleringsverzekering of een groepsannuleringsverzekering.
Daarnaast kunt u een reisverzekering afsluiten.
Hieronder een uitleg.

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u af voor één bepaalde reis of vakantie.
Indien u een vakantiebungalow of vakantiehuis hebt gehuurd, kan het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering ook verstandig zijn.
U kunt bij ons eventueel een korlopende annuleringsverzekering afsluiten met all risk dekking.

Informatie afsluiten kortlopende annuleringsverzekering

Doorlopende annuleringsverzekering afsluiten

Een doorlopende annuleringsverzekering sluit u af als u het hele jaar door verzekerd wilt zijn tegen annuleringskosten. Meestal wordt een doorlopende annuleringsverzekering afgesloten in combinatie met een doorlopende reisverzekering maar deze verzekering kan ook "los" worden afgesloten.

Doorlopende annuleringsverzekering afsluiten

Annuleringsverzekering groep afsluiten

Gaat u met een groep op reis en wilt u een annuleringsverzekering voor de groep aflsuiten?
Dat kan via A Vakanties.

U kunt bij ons online een groepsannuleringsverzekering voor een grote groep afsluiten.
Indien één persoon van de groep ernstig ziek wordt, komt te overlijden of een ongeval krijgt, kan de hele groep annuleren.  
Met name voor een groepsreis naar het buitenland, een familieweekend, familiereünie of een reis met hoge kosten, is een annuleringsverzekering voor een groep zeker aan te bevelen.

Ook indien u zelf de groepsreis hebt samengesteld ( bijvoorbeeld vliegticktes en hotels zelf boeken ) is het mogelijk een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

U kunt een groepsannuleringsverzekering afsluiten voor een grote groep van bijvoorbeeld 50 of 60 personen maar deze ook afsluiten voor bijvoorbeeld 8, 10 of 12 personen.
De grootte van de groep maakt in principe niet uit.

Indien u een last minute bungalow voor een grote groep in Nederland hebt geboekt, is het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering meestal minder zinvol.  Daar kunt u wel een groepsreisverzekering afsluiten.